You are here: / ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ / Post Marathon Εvent 2014

Post Marathon Εvent 2014

post-marathon-event-3

Αν και στα λόγια μπροστά στο κοινό είμαι λίγο μαγκωμένη…. κάτι κατάφερα να πω εχθές στο Post Marathon Εvent.

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Holmes και την διευθύνων σύμβουλο Έλλη Φλέγγα (δρομέα-κολυμβήτρια) και κατ’ επέκταση όλους τους συναδέλφους για την αποδοχή και για την ευκαιρία που μου δίνουν να βρίσκομαι 3 χρόνια εδώ κοντά σας.

Και δεν το λέω φυσικά τυχαία αυτό! Είναι γνωστό πως με το που μπήκε το 2014 αθωώθηκα από μια υπόθεση doping που μου είχαν προσάψει. Έως τότε ήμουν σημαδεμένη από αυτό, και φυσικά αρκετός κόσμος το κουβαλούσε μαζί με το όνομα μου… Η Έλλη ούτε καν μου μίλησε ποτέ για αυτό και πιστέψτε με είναι βέβαιο πως δεν ήταν θέμα άγνοιας, αλλά θέμα πίστης προς το πρόσωπό μου και τις προπονητικές μου ικανότητες, που σημειωτέον κανείς έως τότε δεν γνώριζε. Όμως ήμουν σίγουρη για μένα και εκείνη μου έδωσε την ευκαιρία να σας το μεταφέρω και να δημιουργήσουμε όλο αυτό που λέγετε Holmes Place running club.

post-marathon-event-2

Μπαίνοντας λοιπόν στο Holmes Place running club… ντρεπόμουν πάρα πολύ, άλλες φορές μπορούσες να το διακρίνεις άλλες όχι. Όμως εσείς με έχετε εξελίξει και εκεί που ακόμα και για προπονητικά θέματα μιλούσα άνετα μόνο σε έναν προς έναν, πλέον με άνεση μιλάω σε όλη την ομάδα και όχι μάλιστα για αθλητικά θέματα, αλλά για συναισθηματικά!!

Ο πρωταθλητισμός με απομόνωσε και σεις μου θυμίσατε πως πιτσιρίκα ήμουν «αυθάδης», δεν ντρεπόμουν και δεν δίσταζα για αυτά που θεωρώ πως πρέπει να πω ! Επίσης, με τα υπέροχα συναισθήματα που μου μεταφέρετε είτε γραπτώς είτε λεκτικώς με μάθατε να εκφράζω κι εγώ τα συναισθήματά μου στους γύρω μου… είτε με ένα άγγιγμα είτε με μια αγκαλιά είτε με δυο λόγια είτε με ένα νεύμα… δε ντρέπομαι να το κάνω αυτό πια! Δείξτε και σεις τα συναισθήματά σας !

post-marathon-event-4

Σας ευχαριστώ, λοιπόν, διπλά και τρίδιπλα για όλο αυτό και για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις… σας γνωρίζω όλους έναν προς έναν…. από τον καθένα έχω κάτι να θυμάμαι είτε από την πρώτη γνωριμία είτε από κάποια ατάκα σας είτε από κάποιο «κουσουράκι» που έχετε ….έλα και σεις ξέρετε τα δικά μου κουσούρια…μη παρεξηγείτε!!!

Σας θεωρώ μια δεύτερη οικογένεια, την δρομική μου οικογένεια και ελπίζω να το λαμβάνετε αυτό… Σίγουρα αυτό μου προσθέτει ευθύνη, γιατί κάθε οικογένεια έχει και  τα οικογενειακά βάρη!! Παρόλα αυτά πασχίζουμε για να τη δημιουργήσουμε…και ξέρετε γιατί; Χεχεχε… γιατί οι στιγμές της είναι  ανεκτίμητες !!! Και όπως λέει μια δρομέας από εδώ μέσα… μπορεί να σιχτιρίζω κάθε φορά που ξυπνάω νωρίς να πάμε για προπόνηση ή τον αγώνα, ένα σαββατοκύριακο έχουμε… αλλά όταν βρίσκομαι εκεί πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι πουθενά αλλού!

post-marathon-event

Είναι πολλές φορές που κοντά στους αγώνες φτάνω να «έχω κλατάρει κυριολεκτικά», όμως η αγάπη και ο ζήλος που δείχνετε εσείς σε όλο αυτό που λατρεύω, η αλλαγή προσωπικότητας και σώματος προς το καλύτερο για όλους εσάς, η κοινωνικοποίηση σε μια εποχή δύσκολη για συνευρέσεις…. με κρατάνε πολύ πολύ ζωντανή και δημιουργική ! Εννοείται πως πολλές φορές έχω έρθει και εγώ με κακιά διάθεση στις προπονήσεις μας ή στον αγώνα …ή και άυπνη…..όμως πάντα φεύγω με έστω και μια στιγμή που θα με κάνει να χαμογελώ την υπόλοιπη μέρα.

Δυστυχώς, τα συναισθήματα δεν αποτυπώνονται !!!!!!!

Απλά δείτε μερικές από τις στιγμές μας…

signature

Κοινοποίηση...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Athanasia

Gold Olympic Medalist - Running Coach

Γράψτε το σχόλιό σας

Το email σας δε θα δημοσιευτεί.Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με ( * ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθανασία Τσουμελέκα

athanasia@tsoumeleka.gr

H ανάγκη δημιουργίας της σελίδας αυτής γεννήθηκε μέσα από τις δικές σας ερωτήσεις και απορίες. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι εξωστρέφεια! Θέλω, λοιπόν, να μοιραζόμαστε τη γνώση και την εμπειρία μου. Στόχος μου είναι όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει την άσκηση και να την εντάξει στην καθημερινότητά του με ασφάλεια και χωρίς υπερβολές.
NEWSLETTER