You are here: / ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ / Τελευταίες προπονήσεις των επίδοξων & των έμπειρων μαραθωνοδρόμων μας

Τελευταίες προπονήσεις των επίδοξων & των έμπειρων μαραθωνοδρόμων μας

marathon2014

Τελευταίες προπονήσεις των επίδοξων και των έμπειρων μαραθωνοδρόμων μας

Σήμερα στον Υμηττό σε αρκετά δροσερό κλίμα τερματίσαμε από τα τελευταία long runs…

Site
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ραντεβού στο απαιτητικό, αλλά υπέροχο spetsesminimarathon!

Υμηττός2

Θέλω, όμως, να εστιάσω στη περασμένη Κυριακή …

Κυριακή 28 Σεπτέμβρη 5:45 το πρωί ραντεβού στο Σταυρό! Ξέρετε …εκεί που…πονάει!!

Τόσο πρωί, αλλά με τόση όρεξη και συνέπεια, 52 δρομείς ξεκίνησαν με το λεωφορείο που όλοι μαζί ενοικιάσαμε για την εκκίνηση του Μαραθωνίου…

marathon testing

Τα πειράγματα προς τους προπονητές ήταν πολλά. Και αναρωτιέμαι : μήπως, ρε παιδιά, θα έπρεπε να είναι το αντίθετο ;;;

marathon training

Οι  συνάδελφοι «τρεχαλατζήδες» ξεκίνησαν. Ο καθένας στο ρυθμό του… με την βοήθεια του www.holmesplace.gr, που σε άριστη συνεργασία με τη Volvocars μας παραχώρησαν 2 αυτοκίνητα, οι σταθμοί ανεφοδιασμού λειτούργησαν όπως είχαν σχεδιαστεί. Υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες (προσφορά της http://www.highfive.gr), νερά κλπ… Ο καιρός σύμμαχος, καθώς και οι οδηγοί που όχι μόνο δε μας έδιναν μούντζες (όπως έχω ζήσει κατά κόρον παλαιότερα) αλλά μας παρότρυναν και μας επευφημούσαν!

προπονητές

Κάτι έχει αλλάξει τελικά! Είμαι σίγουρη ! Δεν είναι μόνο μόδα ! Αλλάζει και η κουλτούρα του Έλληνα ! Ο αθλητισμός αλλάζει ιδέες, αλλάζει πεποιθήσεις, ανοίγει το μυαλό, σε μαθαίνει να λειτουργείς ομαδικά, σε μαθαίνει να σκέφτεσαι πολύπλευρα !

marathon training

Ας αφήσω τις φιλοσοφίες, όμως, τώρα.

marathon testing 3

Κάναμε σχεδόν όλοι αυτό που είχαμε σχεδιάσει όσον αφορά χιλιόμετρα και ρυθμό. Χαρούμενα γκρουπάκια περνούσαν και μας γέμιζαν ενέργεια, ενώ περιμέναμε στους σταθμούς. Κάποιοι γεννημένοι «μοντέλα» πόζαραν στο φακό για φωτογραφία και άλλοι πιο συγκρατημένοι απλά χαμογελούσαν !

marathon testing 2

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που παρευρεθήκατε και μετατρέψατε μια προπόνηση σε ένα υπέροχο event!
Τον Νίκο (που επειδή είναι σύζυγος μου τον αμελώ συνεχώς) και τον Γιώργο για την υπέροχη συνεργασία μας!

Αναμένω το επόμενο test event παιδιά!!!
Stay tuned…

finishline-1

Σάββατο 25 Οκτώβρη πάμε να ξαναγευτούμε την όμορφη ανηφόρα στο Alex pack!!! 😉 …. 20 χλμ. αυτή τη φορά ! Θα ξεκινήσουμε από το 10ο χλμ. της μαραθώνιας διαδρομής!
Ως τότε να προσέχετε πολύ!!!

Η υπερβολή είναι καταστροφική από εδώ και πέρα ! Το νου σας! 1 μήνας έμεινε! Ακολουθήστε πίστα της οδηγίες που σας έχουν δοθεί και ακούστε το σώμα σας!  Είναι σίγουρο ότι σας μιλάει !

signature

Κοινωνικοποιηθείτε...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

YOU MIGHT ALSO LIKE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

Athanasia Tsoumeleka
H ανάγκη δημιουργίας της σελίδας αυτής γεννήθηκε μέσα από τις δικές σας ερωτήσεις και απορίες. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι εξωστρέφεια! Θέλω, λοιπόν, να μοιραζόμαστε τη γνώση και την εμπειρία μου. Στόχος μου είναι όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει την άσκηση και να την εντάξει στην καθημερινότητά του με ασφάλεια και χωρίς υπερβολές.
NEWSLETTER
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθανασία Τσουμελέκα

athanasia@tsoumeleka.gr

Το περιεχόμενο και τα λοιπά στοιχεία που δημοσιεύονται στο tsoumeleka.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση τόσο το περιεχόμενο όσο και οι απαντήσεις που δίδονται στα σχόλια επισκεπτών δεν υποκαθιστούν την εξειδικευμένη κρίση, διάγνωση και θεραπεία ιατρών και επαγγελματιών υγείας. Η αποδοχή από μέρους σας των πληροφοριών αυτών γίνεται με δική σας ευθύνη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEET