You are here: / ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ

 

become-member2

 

1. Αρχικά, για να παραλάβετε οποιοδήποτε προπονητικό πρόγραμμα θα πρέπει να γνωρίζω την σωματική σας υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αυτό επιτυγχάνεται με την τήρηση του ετησίου check up και με την μέτρηση της φυσικής σας κατάστασης, που πραγματοποιηθεί, λαμβάνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία βάσει της ικανότητας των πνευμόνων και της καρδιάς σας.

2. Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε για τους στόχους, τις ανάγκες σας, καθώς και το χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε στην προπόνηση. Σκοπός μας είναι να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε συνάρτηση με όλα τα παραπάνω. Σε γενικές γραμμές και συνήθως, πάντως, συστήνουμε να προπονείστε 3 φορές την εβδομάδα.

become-member

3. Βάσει των αποτελεσμάτων της εργομέτρησης, θα συζητήσουμε τις ανάγκες σας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο συνεργασίας και επικοινωνίας είτε από κοντά είτε μέσω email, που δοκιμασμένα είναι απόλυτα ακριβές και λειτουργικό.

4. Το πρόγραμμα που θα λάβετε θα διαμορφωθεί με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεών σας και θα καταρτιστεί από εμένα και το Νίκο (Δημητριάδη), προσαρμοσμένο πάντα στη φυσική σας κατάσταση, στο αθλητικό σας ιστορικό, στους στόχους και στην πρόοδό σας κλπ. Θα αναγράφει αναλυτικά από την αρχή μέχρι το τέλος τα χιλιόμετρα και τις εναλλαγές των ταχυτήτων λεπτομερώς. Αν θέλετε να κάνετε έξω τις προπονήσεις σας και πάλι θα σας καθοδηγούμε, αφού πλέον η τεχνολογία μας δίνει αυτή τη δυνατότητα, είτε μέσα από τα ρολόγια με gps της garmin, είτε με κάποιο application του κινητού σας.

member2

5. Λαμβάνετε αποτελέσματα των εργομετρήσεων. Τα αποτελέσματα θα έχουν την μορφή των αιματολογικών εξετάσεων και θα παρέχουν πληροφορίες για παραμέτρους της φυσικής σας κατάστασης, με το δικό σας αποτέλεσμα και τα όρια σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας.

6. Από κοντά θα δείτε παραδείγματα των μετρήσεων και των προπονήσεων.

Για προσωπικές/ομαδικές προπονήσεις, corporate events παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@tsoumeleka.gr

Κοινωνικοποιηθείτε...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

3 COMMENTS

 • Λυκοτραφίτη Αναστασία

  Ενδιαφέρομαι να γίνω μελος των ομαδικών προπονήσεων .Ευχαριστώ

 • ougk

  parmakis michalis is ready to run haahahahahaha

 • Angelos Katsikas

  Καλημέρα σας,

  Μπορείτε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις ομαδικές προπονήσεις (ώρα και τόπο διεξαγωγής)?

  Ευχαριστώ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked ( * ).

Athanasia Tsoumeleka
H ανάγκη δημιουργίας της σελίδας αυτής γεννήθηκε μέσα από τις δικές σας ερωτήσεις και απορίες. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι εξωστρέφεια! Θέλω, λοιπόν, να μοιραζόμαστε τη γνώση και την εμπειρία μου. Στόχος μου είναι όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει την άσκηση και να την εντάξει στην καθημερινότητά του με ασφάλεια και χωρίς υπερβολές.
NEWSLETTER
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθανασία Τσουμελέκα

athanasia@tsoumeleka.gr

Το περιεχόμενο και τα λοιπά στοιχεία που δημοσιεύονται στο tsoumeleka.gr έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε καμία περίπτωση τόσο το περιεχόμενο όσο και οι απαντήσεις που δίδονται στα σχόλια επισκεπτών δεν υποκαθιστούν την εξειδικευμένη κρίση, διάγνωση και θεραπεία ιατρών και επαγγελματιών υγείας. Η αποδοχή από μέρους σας των πληροφοριών αυτών γίνεται με δική σας ευθύνη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEET