You are here: / ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ / Κοπή πίτας 2015

Κοπή πίτας 2015

Κοπή πίτας 2015

Η πρόσκληση για την κοπή της πίτας των αθλούμενών μας έφυγε και το άγχος ξεκίνησε γιατί η επιλογή της παραμονής των εκλογών για μια τέτοια μάζωξη ήταν ρίσκο! Όμως τα Σαββατοκύριακα που ακολουθούν είναι όλα γεμάτα με αγώνες και θα «ξεφεβρουαριάζαμε» αν το αφήναμε.

Το άγχος, όμως, έφυγε γρήγορα όταν η αυλή του φιλόξενου Vicenzo άρχιζε να γεμίζει με χαρούμενες αθλητικές φάτσες, καλοντυμένες και περιποιημένες και όχι ιδρωμένες με κολλάν και μπλουζάκι μούσκεμα, όπως έχουμε συνηθίσει ο ένας τον άλλο!

Η τιμή ήταν τεράστια για μας!

Σας ευχαριστούμε !

κοπή πίτας 2015

Μαζί μας εκτός από τους περισσότερους αθλούμενούς μας από το Holmes place running club και το myathlete ήταν και πολλοί πρωταθλητές, όπως:

 • Καλλιόπη Αστροπεκάκη (Μαραθώνιος)
 • Χρήστος Βολικάκης (ποδηλασία πίστας)
 • Deniz Δημάκη (τρίαθλο – δίαθλο – μαραθώνιος)
 • Χριστόφορος Μερούσης (μαραθώνιος)

 (Και οι 4 παραπάνω χορηγούμενοι από τη Garmin και οι κυρίες της παρέας παράλληλα από την Holmes Place)

 • Γρηγόρης Σουβατσόγλου (τρίαθλο)
 • Μαρία Μαλαι (trail run)

Τα δώρα που περίμεναν τους καλεσμένους πολλά ! Η πλάκα είναι ότι όλοι περίμεναν να κερδίσουν το φλουρί, αλλά δεν ήξεραν ότι το φλουρί δεν είχε δώρο!!! Ο νικητής απλά θα ήταν ο τυχερός της χρονιάς, όπως χρόνια έλεγε η γιαγιά μου! Τι άλλο ήθελε, δηλαδή;;

Δημητριάδης-Νίκος

Η βραδιά ξεκίνησε αναπάντεχα με το Νίκο Δημητριάδη (σύζυγο και συνέταιρο… δεν το λες και εύκολο αυτό ! 🙂 να εκφωνεί – στο κλίμα των ημερών –  «προεκλογικό» λόγο με φόντο πλακάτ που του είχε φτιάξει, προς έκπληξη όλων μας, ο υποφαινόμενος στη ΦΩΤΟ: «Σας υπόσχομαι χαμηλότερα κατώφλια, μεγαλύτερες VO2max, μαραθώνιους κάτω από 3 ώρες και όλα αυτά χωρίς προπόνηση(!),χωρίς κούραση(!), από τον καναπέ, παίζοντας στο διαδίκτυο(!). Σας υπόσχομαι χαμηλότερο σωματικό λίπος με υπερπλήρη γεύματα ή αλλιώς τρώω ότι θέλω και δε βάζω γραμμάριο…(!)»

…κλαίγαμε από τα γέλια !

Εκτός από τις προσωπικές και παρεΐστικες συζητήσεις, έγιναν και ανακοινώσεις. Πιο συγκεκριμένα:

 1. Ανακοίνωση του #mytrailathlete με τη Μαρία Μαλαι να είναι εκείνη που θα συνοδεύει αυτό το διάσπαρτο έως τώρα group. Σύντομα θα υπάρχουν λεπτομερέστερες ανακοινώσεις για το πως θα λειτουργεί.
 1. Δωρεάν outdoor training (run-bike-swim) από τα Holmes place για τα μέλη μας και με χαμηλή τιμή (10 ευρώ) για όσους δεν είναι. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:
 1. Χιλιόμετρα αγάπης στις 14 Φεβρουαρίου: Με σκοπό να «μοιράσουμε» την αγάπη στον συνάνθρωπό μας. Μια διαδρομή που θα διοργανώσει το Placebo Pharmacy – Glyfada κέντρο – και πίσω, όπου όλοι μπορούν να ακολουθήσουν.  Στόχος να μαζέψουμε τρόφιμα και ρούχα για τις άπορες οικογένειες της Γλυφάδας. Ενέργεια που πραγματοποιώ μαζί με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό moirazomai.gr και το Placebo Pharmacy. Υποστηρικτές της αγάπης αυτής, τα Holmes place, GO2 και o Δήμος Γλυφάδας.
 1. Camp προπονήσεων. Το αγαπημένο μας camp στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί και φέτος με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, καθώς επίσης προσπαθούμε να ετοιμάσουμε και κάτι ακόμα με τα Holmes Place για μια προετοιμασία για το Spetsathlon!
 1. Η ομάδα φέτος για Μαραθώνιο θα τρέξει στο Μαραθώνιο της Βιέννης, ανήμερα το Πάσχα (12/4)!

Κοπή πίτας 2015

Κλείνοντας δεν μπορώ να μην αναφέρω τους δωροθέτες μας:

 1. Holmes place
 2. Garmin
 3. Asics
 4. Placebo pharmacy
 5. Spetses mini marathon
 6. New life & compresssport
 7. Xterrra
 8. Nafplio Marathon

Καλή αθλητική και αισιόδοξη χρονιά λοιπόν!

Νίκος – Αθανασία

signature

Κοινοποίηση...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
Athanasia

Gold Olympic Medalist - Running Coach

Γράψτε το σχόλιό σας

Το email σας δε θα δημοσιευτεί.Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα με ( * ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αθανασία Τσουμελέκα

athanasia@tsoumeleka.gr

H ανάγκη δημιουργίας της σελίδας αυτής γεννήθηκε μέσα από τις δικές σας ερωτήσεις και απορίες. Ο αθλητισμός πρέπει να είναι εξωστρέφεια! Θέλω, λοιπόν, να μοιραζόμαστε τη γνώση και την εμπειρία μου. Στόχος μου είναι όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει την άσκηση και να την εντάξει στην καθημερινότητά του με ασφάλεια και χωρίς υπερβολές.
NEWSLETTER